Віталій Скоцик хоче призначити головою Херсонської парторганізації «радикала» Василя Зеленчука

15 грудня 2016 88 0
Василь Зеленчук, новий голова партійного осередку Аграрної партії у Херсонській області
khersonline.netВасиль Зеленчук, новий голова партійного осередку Аграрної партії у Херсонській області

Лідер Аграрної партії України (АПУ) Віталій Скоцик завтра представить в Херсонській області нового голову обласної партійної організації. Про це повідомляє пише AgroPolit.com.

Віталій Скоцик відвідає Чаплинський, Каланчацький та Новотроїцький райони, а також ряд великих агропідприємств, серед яких і Фрідом Фарм.

Крім поїздок у ці райони, Віталій Скоцик представить Василя Зеленчука як голову обласного партійного осередку Аграрної партії.

«У ході візиту він планує представити заступника голови облради, і поки ще депутата від РПЛ, як голову обласного партійного осередку Аграрної партії. За інформацією джерела, по лінії керівника центрального апарату Аграрної партії Романа Безсмертного, курируватиме Миколаївську, Запорізьку, Херсонську та Одеську області буде екс-голова Херсонської ОДА Борис Сіленков», — сказано у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно з поста голови Миколаївської партійної організаціїї АПУ звільнили Євгена Березовського, а на Х з’їзді АПУ Віталій Скоцик змінив склад президії партії, виключивши з нього аграріїв, які були не згодні з політикою, яку проводив він та Роман Безсмертний.

Виконано за допомогою Disqus