Case IH представила нове покоління спецтракторів Quantum

16 грудня 2016 109 0
Трактор Case IH Quantum нового покоління
caseih.comТрактор Case IH Quantum нового покоління

Компанія Case IH представила нове покоління спеціалізованих тракторів Quantum, призначених для роботи на виноградниках, садах і овочевих плантаціях, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на офіційний сайт компанії.

Окрім нового дизайну ці моделі мають безліч інших функцій, як наприклад, нову гідравлічну муфту та високопродуктивні насоси, систему фільтрації кабіни 2 та 4 рівня, покращений інтер’єр кабіни та панелі керування, а також інтегровану опцію переднього зчеплення та ВВП. Як і у старіших моделях, нові трактори Quantum мають кілька версій: V (виноградники), N (вузькоколійні) та F (фруктові сади). Мінімальна загальна ширина тракторів становить 1,063 мм для V, 1,228 мм для N і 1,382 мм для F.

Плавний, рівний дизайн машини зводить до мінімуму ризик пошкодити дерева або кузов машини під час виконання робіт, а колеса розташовані максимально близько до шасі для кращого виконання поворотів та маневреності.

Для обладнання, розташованого в середній частині агрегату та керованого гідравлічно, як наприклад, обладнання для підрізання гілок, в нових тракторах Quantum був встановлений більш компактний клапанний блок, який дозволяє проводити зчеплення швидше та простіше. Клієнти, які бажають зробити свої трактори більш універсальними, мають можливість додати опціонально переднє зчеплення та ВВП з вантажопідйомністю 2,6 тис. кг. Також в нових моделях Quantum продуктивність гідравлічного насосу становить 80 л/хв., що дозволить працювати з високозатратним обладнанням.

В цих моделях з кабіною присутня нова опція – унікальна система фільтрації повітря. В цій системі 4 рівень фільтрації використовується для усунення часток ЗЗР з повітря, яке потрапляє в кабіну і, якщо розпилення ЗЗР не проводиться, оператор може перемикатися з 4 та 2 рівень фільтрації (який використовується просто для фільтрації повітря від пилу), тим самим подовжуючи термін служби фільтру 4 рівня.

Також були вдосконалені гідравлічні дистанційні важелі для полегшення роботи оператора, і тепер в нових моделях є телескопічна рульова колонка з функцією нахилу, завдяки якій оператор може легко знайти зручну робочу позицію, а також нова аналогова/електронна панель приладів, завдяки якій можна легко знайти необхідну інформацію про двигун. Що стосується підлоги, то для комфорту оператора був значно зменшений розмір тунелю над коробкою передач.

Нові моделі Quantum оснащені 3,4-літровими двигунами останнього покоління, виготовленими FPT Industrial, які відповідають стандартам контролю викидів рівня IIIB, оскільки використовують систему охолоджувальної рециркуляції вихлопних газів (CEGR) та технологію дизельних каталітичних нейтралізаторів (DOC). Інтервал заміни масла становить 600 мотогодин.

Нова система контролю числа обертів двигуна має два режими налаштувань частоти обертання та вдосконалену чутливість двигуна до об/хв. для моментальної реакції у випадку, якщо трактору необхідна швидкість і/або потужність ВВП при підйомі на схилі, наприклад. Клієнти можуть обрати трактори з синхронізованою коробкою передач 16F/16R, коробкою передач з перемиканням під навантаженням 16F/16R або двохшвидкісною коробкою передач з перемиканням під навантаженням 32F/16R.

Виконано за допомогою Disqus