Claas презентує новинки на виставці Lamma 2017

17 січня 2017 66 0
Claas Variant 400
profi.comClaas Variant 400

Компанія Claas вперше представить свої новинки на виставці Lamma 2017, зокрема прес-підбирач Quadrant 5200, останню версію рулонного прес-підбирача Variant 400 та нещодавно запущений мобільний передавач сигналу RTK Field Base, повідомляє Traktorist.ua.

Новий Quadrant 5200 має нову систему вузлов’язів, більшу пресувальну камеру та запатентовану систему APC (автоматичного контролю тиску), яка автоматично підтримує необхідну вагу тюка шляхом моніторингу вузлов’язів та навантаження на систему приводу.

Рулонний прес-підбирач з пресувальною камерою змінного об’єму Variant 400 має нову систему обв’язування та потужнішу камеру. Як і раніше, лінійка Variant має чотири моделі. Розмір тюків на моделях 460RF та 465RC регулюється у межах 0,9-1,55 м, а на моделях 480RF та 485RC ширина тюка може складати до 1,8 м. У моделях RF використовується система Roto Feed, а моделі RC оснащені новою приставкою для обрізання тюків Roto Cut, яка має нову конструкцію зубчастого ротору для покращення процесу подачі матеріалу до прес-підбирача.

Замість того, щоб покладатися на отримання сигналу RTK зі стаціонарної вишки, передавач RTK Field Base, встановлений на тринозі, дозволяє користувачам брати сигнал з собою та не платити ліцензійні збори за передачу. Система працює на відстані до 5 км з точністю 2-3 см та використовує відкритий сигнал, тож може використовуватися з будь-яким приймачем сигналу RTK.

Виконано за допомогою Disqus