Україні потрібні японські технології

30 липня 2015 82 0
Україні потрібні японські технології
Uainside.infoУкраїні потрібні японські технології

Україна зацікавлена у розвитку дієвого співробітництва та налагодження стійких партнерських взаємин в аграрній сфері з Японією.

Про це сказала заступник міністра аграрної політики з питань євроінтеграції Міністерства аграрної політики та продовольства України Владислава Рутицька під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Шікегі Сумі, повідомляє сайт Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як зазначається у повідомленні, сторони обговорили залучення інвестицій у розвиток агропромислового комплексу України. Зокрема, виробництво і переробку сільгосппродукції з високою доданою вартістю, впровадження прогресивних технологій та обладнання в галузі сільського господарства, будівництво та модернізацію об’єктів, пов’язаних з агрологістикою.

«Японія є загальновизнаним лідером на ринку виробництва обладнання для інструментального хімічного аналізу. Українська аграрна галузь потребує високоточного лабораторного обладнання для визначення якості та безпечності сільгосппродукції. Тому Мінагропрод зацікавлений у залученні грантової допомоги з боку Уряду Японії. Слід зазначити, що для нас також дуже важлива є підтримка сільгоспвиробників, які працюють на окупованих територіях Луганської та Донецької областей», — сказала Владислава Рутицька.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою