Мінагропрод звільняє чотирьох керівників ДП

30 липня 2015 52 0
Мінагропрод звільняє чотирьох керівників ДП
Latifundist.comМінагропрод звільняє чотирьох керівників ДП

Директори державних підприємств зі сфери управління Міністерства аграрної політики та продовольства України несуть персональну відповідальність за роботу та стан ввірених компаній і мають доводити свою управлінську ефективність вже з перших днів після призначення. Про це заявив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко під час розширеної наради з керівниками підпорядкованих державних підприємств, пише сайт Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як зазначається у повідомленні, з 90 економічно активних державних підприємств лише 40 надали на погодження міністерству проекти фінансових планів. Більшість з них — із суттєвими порушеннями строків та нормативів. У результаті — рішенням Мінагропроду звільненню підлягають 4 керівника. Зокрема, директори державних підприємств «Світанок» Сергій Бочаров, «Сільськогосподарське підприємство «Запорізьке» Володимир Кусаков, «Харківське обласне сільськогосподарське підприємство по племінній справі у тваринництві» Дмитро Буряковський та «Новопокровський комбінат хлібопродуктів» Андрій Яковенко. Догани оголошені директорам державного шовкорадгоспу «Чутівський» Віктору Корецькому та ДП «Сільськогосподарське підприємство «Головний селекційний центр України» Володимиру Палатаю.

«На цьому наша робота не завершується. Маємо перелік з десятками компаній, де за результатами службових розслідувань встановили недбалість керівників. Я прошу департамент з управління державною власністю у найкоротший термін внести пропозиції щодо дисциплінарних покарань», — доручив посадовець.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою