В Україні з'являться мобільні групи реагуваня на спалахи АЧС

27 січня 2017 53 0
На рівні Кабінету Міністрів є протокольне доручення щодо створення мобільних робочих груп
Сheline.com.uaНа рівні Кабінету Міністрів є протокольне доручення щодо створення мобільних робочих груп

Міністерство аграрної політики і продовольства України веде перемовини з міжнародними партнерами стосовно забезпечення груп мобільними крематоріями, аби вони могли реагувати на спалахи АЧС швидко і якісно. Про це у ході відео-конференції із представниками регіонів України стосовно ситуації з АЧС повідомив міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий, пише прес-служба Мінагропроду.

«Я би хотів, аби ця зима і весна стали для нас дуже плідним періодом, коли ми зможемо нарешті отримати не просто позитивну динаміку, а вкрай позитивну динаміку. Щоб цю проблему ми потихеньку почали забувати», — висловив сподівання очільник аграрного відомства.

За його словами, на рівні Кабінету міністрів є підтримка. Є протокольне доручення щодо створення мобільних робочих груп.

«Думаю, що у стислі терміни ці групи будуть створені, на базі Держпродспоживслужби і національної поліції. Тобто ті додаткові повноваження, яких нам не вистачало, у нас будуть. І я сподіваюся, що робота цих мобільних груп буде ефективною», — зазначив Тарас Кутовий.

Виконано за допомогою Disqus