Мінагропрод популяризує сільський туризм

31 липня 2015 51 0
Мінагропрод популяризує сільський туризм
Zeleniyturizm.com.uaМінагропрод популяризує сільський туризм

Міністерство аграрної політики та продовольства України ініціюватиме проведення заходів в регіонах з метою популяризації сільського туризму. Про це повідомив директор департаменту науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі Міністерства аграрної політики та продовольства України Олег Хоменко під час засідання робочої групи з питань законодавчого врегулювання діяльності у сфері сільського туризму, пише сайт Міністерства аграрної політики та продовольства України.

У повідомленні йдеться, що участь у засіданні взяли представники профільних асоціації, науково-освітніх установ та безпосередньо учасники ринку.

«Відповідна зустріч викликана неврегульованістю низки понять у сфері послуг з тимчасового розміщення, що їх надають власники сільських садиб. Тому головне наше завдання — розробити поправки до законодавства за досвідом європейських країн, які б могли стимулювати розвиток сільського туризму в Україні», — сказав Олег Хоменко.

Він зазначив, що в Європейському Союзі туристична сфера розглядається як пріоритетна для інвестування.

«Схвалення наших напрацювань парламентом дозволить Україні впровадити План заходів із імплементації угоди про асоціацію між Україною та ЄС», — підсумував засідання Олег Хоменко.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою