На Запоріжжі стартує аукціон з продажу прав оренди на сільгоспземлі

20 лютого 2017 162 0
Стартував аукціон з продажу прав оренди на земельні ділянки
panoramio.comСтартував аукціон з продажу прав оренди на земельні ділянки

На Запоріжжі головне управління Держгеокадастру розпочало процедуру підготовки до земельних торгів у формі аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільгоспвиробництва на території області.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької ОДА.

Держгеокадастр пропонує аграріям купувати землю терміном на 7 років.

«Земельні ділянки, права оренди на які виставляються на земельні торги окремими лотами, відібрано за пропозиціями районних державних адміністрацій та сільських, селищних, міських рад відповідно до їх інвестиційної привабливості. Мова йде про дві земельні ділянки на території Токмацького району: ріллю площею 42,0 га Новопрокопівської сільської ради (за межами населеного пункту) та 38,3087 га Остриківської сільської ради (за межами населеного пункту). Термін права оренди становить сім років», — сказано у повідомленні.

Земельні торги призначено на 21 березня поточного року, виконавець торгів — Запорізька товарна біржа «Гілея».

На офіційному веб-сайті Держгеокадастру можна детальніше переглянути відомості про земельні ділянки. Також на можна переглянути місцезнаходження земельної ділянки на Публічній кадастровій карті та ознайомитися з документами і матеріалами на лот(аукціон № 7150).

Виконано за допомогою Disqus