У Мелітополі безкоштовно роздаватимуть саджанці малини

10 квітня 2017 238 0
У Мелітополі безкоштовно давать саджанці малини, смородини та полуниці
kurkul.comУ Мелітополі безкоштовно давать саджанці малини, смородини та полуниці

У Мелітополі за підтримки німецької компанії GIZ реалізовується проект зі створення робочих місць. У рамках цього проекту ті, хто бажає отримати робоче місце, безкоштовно отримають саджанці малини, смородини та полуниці, повідомляє news.mspravka.info.

Навесні під Мелітополем на території Семенівської сільської ради будуть висаджувати саджанці малини, смородини та полуниці. 

Цей проект підтримки малого підприємництва ініційований громадською організацією «Комітет майбутнього. Солідарність і відповідальність» за сприяння міської та районної влади. Грантову допомогу надає Німеччина.

Мета проекту полягає в навчанні місцевого населення та внутрішньо переміщених осіб основам сільськогосподарського бізнесу. У результаті проекту на території Запорізької області має з’явитися ряд нових сільськогосподарських підприємств.

Організатори проекту надають всі необхідні інструменти й матеріали для створення садового фонду та проводять тренінги з сільськогосподарського підприємництва. Підтримка проекту планується до 2018 р. Надалі мають створити Центр переробки, який теж надасть нові робочі місця.

Виконано за допомогою Disqus