Мінагрополітики прагне співпрацювати з аграрними навчальними закладами ― Ковальова

26 квітня 2017 86 0
Олена Ковальова, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України
minagro.gov.uaОлена Ковальова, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України

Для Мінагрополітики є важливим брати участь у процесі освітньої підготовки кадрів для аграрної галузі у зв’язку із її динамічним розвитком та впровадженням інноваційних технологій, йдеться на сайті Мінагрополітики.

Про це повідомила заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова під час зустрічі зі школярами ― членами Малої академії наук на фіналі всеукраїнського конкурсу учнівських науково-дослідницьких робіт.

«Мінагрополітики налаштовано на глибоку, системну співпрацю з аграрними навчальними закладами. Для нас важливо впливати на процес підготовки кадрів для галузі та розвиток нових технологій та інновацій. Мала академія наук має унікальний досвід та методичні напрацювання», ― зазначила Олена Ковальова.

Заступник Міністра закликала молодих талантів звернути увагу саме на аграрний сектор та продовжувати досліджувати його, робити нові та цікаві відкриття.

«Сьогодні випускники Малої академії наук ― це справжня майбутня інтелектуальна еліта України. Саме молоді таланти принесуть значний внесок у розвиток нашої держави», ― підсумувала Ковальова.

Виконано за допомогою Disqus