В Україні ввели в експлуатацію прес-підбирач Massey Ferguson 2270 XD

29 травня 2017 126 0
Прес-підбирач Massey Ferguson 2270 XD
Цеппелін-УкраїнаПрес-підбирач Massey Ferguson 2270 XD

Компанія «Цеппелін Україна» 19 травня разом із представниками корпорації AGCO ввели в експлуатацію перший в Україні важкий прес-підбирач Massey Ferguson 2270 XD. Подія відбулась на полях господарства ТОВ ПК «Зоря Поділля» у м. Гайсин, Вінницької області, повідомляє Traktorist.ua.

Господарство ТОВ ПК «Зоря Поділля» займається вирощуванням цукрових буряків, зернових культур, окрім соняшника та має близько 1тис. голів молочної худоби.

За словами головного інженера Володимира Максименка, з старою технікою вже не могли впоратись з обсягами роботи, тому почали шукати заміну — більш міцну, продуктивну, з більшим розміром тюка.

«Щосезону оновлюємо техніку, вибираємо кращу, потужнішу. Багато років співпрацюємо з командою компанії «Цеппелін Україна» — купували в них трактори, причіпні агрегати. Тому і по прес-підбирач звернулися теж до них. Це серйозна і надійна компанія, репутація якої перевірена десятиліттями. Прес-підбирач Massey Ferguson 2270 XD якнайкраще відповідає усім нашим вимогам. Ключовими перевагами є висока продуктивність і збільшена в порівнянні з аналогами інших виробників щільність тюка», — прокоментував Володимир Максименко.

За підсумками випробувань в господарстві, прес-підбирач Massey Ferguson 2270 XD вдало виконав тюкування тюків розміром 2400х1200х900 мм з вагою кожного в межах 790-840 кг.За словами сервісного інструктора компанії AGCO Марка Гіднея, що більше 15 років працює в Україні, прес-підбирачі Massey Ferguson завдяки спеціальній торсійній підвісці добре пристосовані до великих обсягів тюкування з нерівномірним потоком матеріалу.

За рахунок високої щільності тюка, MF 2270 XD спресовує в тюк на 15-20% більше соломи. Цьому сприяють масивні маховик та поршень. Спресовані тюки високої щільності можна використовувати навіть як альтернативне паливо в котельнях.

Додатково кожен прес-підбирач Massey Ferguson серії 2200 може оснащуватись різальним механізмом з 19 ножами, що механічним перемикачем налаштовується на потрібне значення нарізки: 48, 96 або 192 мм.

Maseey Ferguson 2270 XD

Виконано за допомогою Disqus