«Украгроінжиніринг» захищатиме інтереси українських с/г машинобудівників

13 червня 2017 97 0
Трактор ХТЗ під час польових робіт
xtz.uaТрактор ХТЗ під час польових робіт

Новостворена громадська спілка «Украгроінжиніринг» має на меті захист інтересів українських сільгоспмашинобудівників, а також бізнес-інтересів її учасників перед урядом. Також спілка планує брати участь у формуванні та реалізації державної політики в машинобудуванні.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю Traktorist.ua розповів директор ГС «Украгроінжиніринг» Віктор Погорілий.

«Суттєва відмінність нашої асоціації в тому, що вона консолідує всі зацікавлені сторони у сільськогосподарському машинобудуванні. Ми створили організацію, яка кличе до себе всіх, хто створює техніку, реалізовує її, обслуговує та забезпечує сервіс, а також — споживачів», — розповідає Віктор Погорілий.

Як стверджує директор ГС «Украгроінжинірингу», головне завдання організації — не чекати допомоги від влади, а вирішувати проблеми самим і спільно з нею, ділячись досвідом кожного з членів асоціації і так допомагати виробникам с/г техніки та фермерам. Такий підхід дасть розуміння основних проблем, шляхів їхнього вирішення.

Засновники ГС «Украгроінжиніринг» переконані, що саме вирішення проблем вітчизняного сільгоспмашинобудування, постачання, сервісного обслуговування та ефективного використання техніки стане тим локомотивом, який значно посилить конкурентоздатність вітчизняної аграрної галузі.

За словами Віктора Погорілого, реформування аграрної галузі та сектору має відбуватися не згори — від управлінця, а знизу — від конкретної людини, яка кожен день зіштовхується з цими питаннями.

«Вирішувати проблеми в одноосібному порядку не завжди вдається: у когось немає часу, важелів впливу, але об’єднавшись, можна сконцентрувати силу в одному ударі та доносити нашу спільну позицію єдиним фронтом», — ділиться спостереженнями один із засновників «Украгроінжинірингу».

Нагадаємо, громадську спілка «Українська асоціація підприємств машинобудування та інжинірингу» (Украгроінжиніринг) заснували в кінці травня та презентували під час міжнародної виставки «АГРО-2017».

Асоціація «Украгроінжиніринг» має трьох засновників: ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод», ТОВ «Велес-Агро ЛТД», ГС «Всеукраїнська аграрна рада».

Виконано за допомогою Disqus