Японія надасть Україні грант на закупівлю сільгоспобладнання

3 червня 2015 92 0
Японія надасть Україні грант на закупівлю сільгоспобладнання
Міністерство агарарної політики і продовольства УкраїниЯпонія надасть Україні грант на закупівлю сільгоспобладнання

Україна зацікавлена ​​у налагодженні ефективної співпраці та налагодженні сталих партнерських відносин з Японією. Про це заявив міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко під час зустрічі із заступником міністра закордонних справ Японії Ясумаса Нагаміне і Послом Японії в Україні Шіґекі суму, повідомляє Мінагропрод.

«Японські технології, досвід, інвестиції — важливі механізми реалізації спільних з Україною проектів в аграрній сфері», — підкреслив він.

Міністр також подякував за політичну і фінансову підтримку Україні, зокрема в реалізації спільних проектів технічної допомоги та участі українських фахівців аграрного сектора в тренінгових курсах JICA, а також розповів про ключові завдання міністерства на шляху реформування аграрного сектора України.

Заступник міністра закордонних справ Японії Ясумаса Нагаміне підтвердив наміри японської сторони про надання підтримки Україні шляхом фінансування інвестиційних проектів та проектів технічної допомоги. У свою чергу, посол Японії Шіґекі сума повідомили про плани уряду Японії надати непроектну грантову допомогу на закупівлю необхідного обладнання японського виробництва.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою