Лозівські машини завершили липневий демо-тур

28 липня 2017 156 0
Глибокорозпушувач «Франк-2,5»
lozovamachinery.comГлибокорозпушувач «Франк-2,5»

Український виробник сільгосптехінки «Лозівські машини» підбив підсумки липневого демо-туру фермерськими господарствами та агрохолдингами України, який стартував 10 липня та завершився показом техніки 22 липня.

Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

В рамках двотижневого демо-туру команда «Лозівських машин» проїхала більше 1 тис. км по Україні і провела шість демо-показів на полях агрофірм Запорізької, Херсонської та Одеської областей.

В роботі демонструвалися дискова борона-лущильник «Дукат-6» і глибокорозпушувач «Франк-2,5», які показали відмінні результати обробітку ґрунту на полях з різним рельєфом, складом ґрунту і агрофоном. Як результат — «Лозівські машини» уклали низку контрактів і значно розширили клієнтську базу — десятки аграріїв зацікавилися в придбанні сільгосптехніки вітчизняного виробника.

«Ми уклали ряд договорів купівлі-продажу наших агрегатів, як з великими агрохолдингами, так і з невеликими фермерськими господарствами країни. Аграрії вже знають про програму державної компенсації 20% вартості при купівлі техніки «Лозівських машин» і це є для них приємним бонусом. Купуючи агрегати «Лозівських машин», аграрії не тільки отримують енергоефективну продуктивну техніку, а й повертають п'яту частину її вартості», — зазначає менеджер зі збуту «УПЕК-Трейдинг» Дмитро Ящук.

За словами представників компанії, показ техніки «Лозівських машин» проходив на полях тих агрофірм, які висловили зацікавленість в покупці агрегатів вітчизняного виробництва і попередньо побажали подивитися роботу техніки на власні очі на своїх полях.

  • Перша презентація сільгосптехінки відбулася 10 липня на полях господарства СМП «Агро» (Запорізька обл., Оріхівский р-н, м. Оріхів).
  • 12 липня демо-показ агрегатів «Лозівських машин» в дії відбувся в с. Мануйлівка (Приморський р-н., Запорізька обл.), на полях, що належать ТОВ «Хеліантус-Азов».
  • 14 липня демонстрації пройшли в Херсонській області на базі АФ «Україна» (смт Велика Лепетиха, Великолепетиський р-н).
  • 18 липня географія демо-туру перемістилася в Одеську область в м. Подольск, де на базі СФГ «Баштонар» ґрунтообробна техніка «Лозівських машин» демонструвала роботу на стерні після збирання пшениці.
  • 20 липня «Лозівські машини» провели спільний показ з ТОВ «Украгрозапчастина» в с. Кам’янка Одеської області. Презентація проводилася для СК «Житниця», які вже є власниками дискатора «Дукат-5» і встигли переконатися в ефективності цієї машини.
  • Демо-тур завершився 22 липня показом техніки для ТОВ «Прогрес-2015», який базуються в с. Широке (Одеська обл., Білгород-Дністровський район).

Нагадаємо, що сьогодні Лозівські машини на своєму традиційному Дні поля продемонструють всі свої новинки 2017 року.

Виконано за допомогою Disqus