Fendt презентував нову серію причіпних обприскувачівFendt Rogator 300

21 вересня 2017 79 0
Причіпний обприскувач Rogator 366
Kurkul.comПричіпний обприскувач Rogator 366

Компанія Fendt презентувала нову серію причіпних обприскувачів Rogator 300 з номінальним об’ємом баку 3300-6600 л і робочою шириною захвату від 24 до 30 м. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Всі обприскувачі Rogator 300 серійно оснащені крутильно-жорсткою і одночасно легкою алюмінієвою штангою. Машини також обладнані однобалковим шасі, яке у комбінації з алюмінієвою штангою мінімізує навантаження на основну раму, що, в свою чергу, зводить до мінімуму пропуски та накладення при здійсненні обробітку.

Максимальна швидкість агрегату становить 40 км/год, а дорожній просвіт, залежно від шин, складає до 85 см. Дані обприскувачі мають функцію незалежного увімкнення сопел.

Відцентровий насос з гідравлічним приводом має продуктивність 185 л/хв і забезпечує високу потужність всмоктування для швидкого наповнення.

Розроблений спеціально для Fendt витратомір з діапазоном вимірювання від 5 до 430 л/хв надає необхідну інформацію навіть при змінюваних, дуже високих або низьких дозах застосування. Це дозволяє швидко коригувати кількість внесення для якіснішого обробітку.

Залежно від моделі, причіпні обприскувачі Rogator 300 можуть оснащуватися двома оптимізованими по вазі баками для свіжої води загальною місткістю до 900 л.

Обприскувачі Rogator 300 сумісні з терміналом ISOBUS і сертифіковані AEF. Кабіна обладнана оптимізованим джойстиком OptiControl.

Виконано за допомогою Disqus