New Holland проводитиме безкоштовне дефектування техніки

13 січня 2023 107 0
Оприскувач New Holland
Kurkul.comОприскувач New Holland

CNH Industrial рішуче засуджує війну, зініційовано російською федерацією, та запускає Програму безкоштовного дефектування техніки своїх клієнтів для підтримки українського агробізнесу.

Про це повідомляє Kurkul.com.

Наприклад дефектування одного трактора включає зазвичай повну діагностику двигуна, системи охолодження, паливної системи, валу відбору потужності, трансмісії (зчеплення, коробки передач та роздаткової коробки), гідравлічної системи, елементів рульового управління, переднього та заднього мостів, гальмівної системи, рами, кабіни та електрообладнання та інших компонентів.

В рамках програми з підтримки українських сільгоспвиробників компанія New Holland робитиме дефектування техніки власним коштом. Програма поширюється не лише на трактори, а також і на самохідні обприскувачі SPF Guardian та комбайни: від найменшого TC 5 до найбільш продуктивного CR 10.90, а також комрозбиральних FR.

Програма реалізовується потужностями офіційних дилерів виробника. Ця програма допоможе підготувати техніку до наступного сезону польових робіт, а також відновити пошкоджену техніку внаслідок дій агресора.

Ініціатива New Holland передусім розрахована на тих, чия техніка напряму постраждала від війни, але участь в ній може взяти будь-який власник техніки New Holland. Зверніться до свого Дилера New Holland, щоб отримати професійне дефектування техніки коштом виробника.

Виконано за допомогою Disqus