Кукурудза 2017

АгроЕкспедиція Кукурудза 2017: Традиції осіннього сезону

АгроЕкспедиція «Кукурудза 2017» 15 вересня 2017 227 0

Час летить так швидко, що ми не встигаємо перелистувати щоденник наших експедицій. За вікном вже осінь, і це означає, що нас чекають в кукурудзяних полях по всій Україні. Тож якщо вас раптом накрила осіння «депресія» — гайда з нами в кроп-тур, там ніколи впадати в меланхолію!

Рахувати урожайність та вимірювати вологість кукурудзи з нами поїдуть експерти з компаній Bayer, «Бізон-Тех», «Лімагрейн Україна», Credit Agricole Bank та PEUGEOT CITROЁN UKRAINE.

Як було?

Минулорічна АгроЕкспедиція по кукурудзі стала нашою ювілейною, двадцятою. Тоді за сім днів ми побували у семи областях та відвідали 11 підприємств. Ми оцінювали посіви кукурудзи і «знизу», і з висоти, збирали кукурудзу разом із комбайнерами, попутно намагаючись взяти коментарі прямо з кабіни комбайна.

Також наші журналісти разом з агрономами шукали метеликів і тлю та фіксували фузаріоз, але з цим минулого року значних проблем не було.

У 2016-му році загальна площа посівів кукурудзи зросла з 4,1 млн га до 4,5 млн га, тобто на 9,6%, порівняно з минулим роком. Найбільше площ під злакову культуру відведено в Полтавській області, близько 0,5 млн га землі.

Як буде?

Гаряче! Бо по-іншому з нами не буває. Цього разу АгроЕкспедиція триватиме з 25 по 29 вересня. Які області відвідаємо та на чиї поля завітаємо — стане відомо дещо пізніше, бо ми ще формуємо наш маршрут. Але якщо ви хочете не лише спостерігати, але й брати участь та стати героєм однієї з наших кукурудзяних історій — ласкаво просимо, пишіть на пошту balas@latifundistmedia.com або ж в коментарі.

Запрошуйте! Як мінімум, ми гарно і цікаво проведемо час, а як максимум — ви отримаєте експертну оцінку від наших партнерів, зможете порадитися з ними віч-на-віч, розкажете про себе на всю Україну та отримаєте багато якісних фото- і відеоматеріалів з ваших полів!

Тож чекайте, ми покажемо, де в Україні дійсно злачні місця!

 

Виконано за допомогою Disqus