Відвідувач AGRITECHNICA 2015 із сувенірним пакетом Fendt

Слідуй за нами на Agritechnica 2017: стартує міжнародна АгроЕкспедиція

АгроЕкспедиція Agritechnica 2017 7 листопада 2017 130 0

Справжній український куркуль завжди знає, що там у сусідів. І якщо протягом 12-18 листопада сам не встигне (хоч і детально планував ;)) відвідати провідну виставку сільськогосподарської техніки AGRITECHNICA в Ганновері (Німеччина), то команда Kurkul.com обов’язково розкаже всі деталі на своїх сторінках. Але все одно буде рада зустріти там аграріїв-земляків!

Так, ми вже почали готуватися до нової — міжнародної — АгроЕкспедиції. Наші журналісти разом із партнерами MONOSEMLemken та John Deere відвідають найбільш відому міжнародну виставку сезону AGRITECHNICA 2017, ознайомляться з найцікавішими стендами, відвідають тематичні форуми й конференції та детально вам про все опишуть у своїх матеріалах.

Тож що можна побачити на виставці в Німеччині? Протягом семи днів (12-18 листопада 2017 р.) AGRITECHNICA обладнає виставкову зону для 2,9 тис. експонентів із 52 країн і підніме вам завісу на майбутнє сільського господарства. Висококваліфіковані виробники та постачальники послуг презентують міжнародній аудиторії нові аграрні концепції та тренди в 23 залах.

Виявляється, основна цьогорічна тема на AGRITECHNICA: «Зелене майбутнє — розумна технологія». Тож ми oбов’язково шукатимемо, які перспективні рішення, тенденції розвитку та ноу-хау дозволять фермерам підвищити продуктивність сільського господарства й одночасно зберегти ресурси та навколишнє середовище.

Крім того, ми одними з перших дізнаємося переможців AGRITECHNICA Innovation Award — компаній, які стануть лідерами інноваційних змін у сільському господарстві в найближчі роки.

Сільгосптехніка, насіння, ЗЗР, добрива, інновації та винаходи для сільського господарства — усе, що стане в пригоді українським і іноземним аграріям, можна буде знайти у виставкових залах. Тож ми охоче опишемо все, на чому зупиниться наш допитливий погляд.

Ми маємо великий досвід АгроЕкспедиційних кроп-турів в українських господарствах, тож нічого не залишиться поза нашою увагою на AGRITECHNICA 2017. Читаймося!

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою