АгроЕкспедиція Пшениця 2018: Колосок у зуби — і гайда в дорогу!

АгроЕкспедиція Пшениця 2018: Колосок у зуби — і гайда в дорогу!

АгроЕкспедиція «Пшениця 2018» 18 червня 2018 138 0

Правда, ви давно цього чекали від Kurkul.com?! І були шалено раді недавньому анонсу АгроЕкспедиція Пшениця 2018?

А поки читаєте цей текст, два екіпажі АгроЕкспедиторів вже завантажили у свої АгроЕкспоМобілі необхідне для польових дослідів обладнання та подарунки фермерам, традиційно перед виїздом розбили тарілку і зжували кілька пшеничних колосків на удачу та просто зараз мчаться десь просторими українськими степами у пошуках пшеничних полів!

Не дивуйтеся. Саме так сьогодні зранку стартувала наймасштабніша  тижнева АгроЕкспедиція Пшениця 2018. У цей кроп-тур, як завжди, до нас приєдналися і партнери — представники компаній «Бізон-Тех», «Август-Україна», «Лімагрейн-Україна» и Credit Agricole Bank.

Протягом 18-22 червня АгроЕкспедитори досліджуватимуть поля як у південних, так і в північних, як у східних, так і в західних областях.

Основний маршрут для двох АгроЕкспедиційних екіпажів уже сформований. Проте ми завжди відкриті до запрошень від наших читачів і готові задля вас, фермери, вносити корективи у свої маршрутні листи :)

Щоб запросити команду АгроЕкспедиція Пшениця 2018 на власні пшеничні поля, залиште свої контактні дані в коментарях нижче або напишіть листа на електронну пошту нашій АгроЕкспедиційній феї Вікторії Балас — balas@latifundistmedia.com.

Наш попередній маршрут виглядає так:

День 1. Понеділок 18 червня

Миколаївська область

Перший екіпаж

День 2. Вівторок 19 червня

Херсонська область

Перший екіпаж

Другий екіпаж

День 3. Середа 20 червня

Запорізька область

Перший екіпаж

Другий екіпаж

День 4. Четвер 21 червня

Харківська область

Перший екіпаж

Другий екіпаж

День 5. П’ятниця 22 червня

Полтавська область

Перший екіпаж

Другий екіпаж

Читайте:  Кукурудзяні пригоди латифундистів. Один гібрид – це ризик

Цілком імовірно, цього тижня нашим двом екіпажам буде мало, аби завітати до вас у гості в рамках АгроЕкспедиція Пшениця 2018. Але світ обов’язково має дізнатися про вас і ваші пшеничні поля більше — візьміть участь у нашому флешмобі #СамСобіАгроЕкспедиція, або #СамСебеАгроЭкспедиция в мережі Facebook.

Для участі потрібно:

  • сфотографувати власні поля (краще зробити селфі в полі :)), 
  • описати нинішній стан пшениці,
  • написати кілька слів про технологію вирощування,
  • зробити пост із цією інформацією на персональній сторінці у Facebook чи сторінці свого господарства. ВАЖЛИВО! Обов’язково поставте хештег #СамСобіАгроЕкспедиція або #СамСебеАгроЭкспедиция — він допоможе нам знайти ваш допис. Або можете просто надіслати цю інформацію на офіційну сторінку АгроЕкспедиції у Facebook чи в листі на електронну пошту balas@latifundistmedia.com.

Попереду шалений тиждень гарячих вістей з українських полів, тож залишайтеся з нами на Kurkul.com.

Читаймося!

Виконано за допомогою Disqus