Якою має бути відстань від молочної ферми до переробки?

Якою має бути відстань від молочної ферми до переробки?

ФГ Куркуляндія 15 листопада 2015 320 0

Ми почали шукати місце під ферму поруч з нашим цехом. Поруч це в радіусі 50 км. Так ми собі визначили «поруч».

Та виявилося що в радіусі 50 км не продавалося жодної ферми. Навіть жодної старої напіврозваленої ферми. Був один перекуп який був готовий продати нам один корівник. В сусідньому корівнику у нього гуси були.

І шо нам робить з тим одним нещасним корівником, як в голові у нас красувалась еталонна ферма на 300 голів дійного стада? А це щонайменше два корівники на дійне стадо і ще два корівники на шлейф.

Та ми не кажемо ж*па, ми кажемо challenge! Почали ми розширювати радіус пошуку площадки під ферму!

І тут раптом ми взнали що на Данонівський Кременчуцький молокозавод возять молоко аж з Чернігівської області. А шо робить постачальникам, які возили молоко на Данонівський Київський молокозавод після того як його закрили? Хороших молокозаводів які готові платить справедливу ціну і розраховуватись вчасно кажуть не так багато.

А ще я почув від банкірів що возять молоко по Україні і на 300-400 км.

Так ми поступово розширили радіус пошуку до 100 км і нічого не знайшли. Потом до 150 км — результат був таким же. І тільки коли в черговий раз розширили радіус пошуку до 200 км і намалювали на карті коло, то помітили цікаву штуку. І здивувались як раніше не додумались до цього. Але про це розкажемо слідуючої неділі!

Як вони тут кажуть? Залишайтеся з нами, буде цікаво! :)

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою