ТОВ «Зоотехнологія»

Земельний банк

0 ГА

Адреса

м. Херсон, Бериславський район, Херсонська область, вул. Тираспольська 31

Напрямки діяльності

Продукція

Опис господарства

Підприємство засноване у 2004 р. Займається вирощуванням свиней.

Компанія з повним циклом відтворення свиней, від репродуктора до відгодівлі, яка реалізує свою продукцію живою вагою і в напівтушах. З 2005 року господарство впроваджує передові технології, що застосовуються в країнах-лідерах по тваринництву, і продовжує удосконалювати власне виробництво.

Важливу роль в роботі компанії відіграє канадський консультант-технолог Шерон Хелдман. А оптимальні технологічні показники досягаються завдяки використанню трьохпорідних м'ясних гібридів Ландрас-Йоркшир-Дюрок.

Стратегічною метою компанії є досягнення показника поголів'я в 10 тис. свиноматок. У грудні 2015 року була введена в експлуатацію сучасна лінія по забою тварин потужністю 1200 голів на місяць. Повний цикл відтворення свиней дозволяє контролювати технологічні процеси на кожному етапі і в результаті досягати високої продуктивності свиноматок (12-13 поросят на свиноматку) і якості туш (близько 74% виходу м'яса).

Особливу увагу приділено інноваційним технологіям в утриманні тварин, годівлі, питанням безпеки харчових продуктів, а також енергоефективності та використанню відновлюваних джерел енергії. Були встановлені твердопаливні котли і проведено утеплення свинарників сучасними матеріалами, завдяки цьому витрати на опалення за сезон були знижені у 2,5 рази. На черзі — організація робіт по використанню для виробничих потреб сонячної енергії.

Профіль Youcontrol.

Напрям діяльності

Тваринництво

  • Господарство має стадо свиней: маточне поголів’я складає 2307 г., загальне поголів’я — 28 728 г.

 

Виконано за допомогою Disqus