583

ТОВ «Габен»

Директор

Саміла Ігор Михайлович

Опис

Реалізація с/г техніки, мінеральних добрив, засобів захисту рослин та насіння.

Фірма «Габен» — один з найбільших національних дистриб’юторів з комплексного забезпечення с/г виробників засобами захисту рослин, мінеральними добривами, насінням та сільскогосподарською технікою різного призначення. Має регіональні представництва, які знаходяться у 20 областях України. 

Компанія пропонує сучасні препарати від провідних виробників: BASF, Bayer AG, Dow Agro Science, Du Pont, Syngenta, Monsanto, LifeScience, NewFarm, Chemtura, Sammit Agro, FMC; високоякісне насіння технічних культур німецької селекції від Lembke та овочевих культур найпопулярніших сортів від Zaden B.V.; ХЗЗР; мінеральні добрива.
Підприємство також надає послуги:

· агрономічний супровід вирощування с/г продукції;

· консультації щодо визначення індивідуальної потреби агрохімікатів і пестицидів з подальшим раціональним вибором для конкретного господарства;

· розробка, обґрунтування і впровадження оптимальних комплексних програм мінерального живлення та застосування ХЗЗР залежно від конкретних грунтово-кліматичних та господарських характеристик господарства з вибором технології вирощування с/г культур;

· закупівля та реалізація вирощеної с/г продукції (зерно пшениці, ячменю, гречки, соняшника, гороху, ріпака) та виробленої готової продукції (борошно, крупи, цукор).