181

ТОВ «Агросільпром»

Директор

Мунтян Тетяна Володимирівна

Опис

ТОВ «Агросільпром» займається виробництвом олії і реалізацією насіння олійних.

ТОВ «Агросільпром» займається виробництвом олії і реалізацією насіння олійних.

Дата реєстрації — 30.07.1996 р.

Сторінка YouControl.

Адреси

Виробництво — Дніпропетровська обл., Дніпровський район, с. Горянівське, вул. Нагорна, 3А. 

Офіс — м. Дніпро, вул. Робоча, 24-а, корп. 11/1.

Про компанію

Виробнича компанія ТОВ «Агросільпром» заснована у 1996 році, спеціалізується на виробництві дієтичних харчових продуктів харчування під торговою маркою «Golden Kings of Ukraine».

Продукція компанії широко відома в Україні, на ринках США, Європейського Союзу, Китаю, Канади, Австралії, Ізраїлю, Росії, Грузії, Казахстану, Південної Кореї, Норвегії, Об’єднаних Арабських Еміратах, Йорданії, Молдови. Це обумовлено високою якістю продукції, її унікальним складом, надзвичайно багатим асортиментом і, безсумнівно, професіоналізмом співробітників.

Виробництво

У 1996 році фахівцям «Агросільпром» вдалося розробити і впровадити власну унікальну технологію виробництва олій.

Усі нерафіновані олії, вироблені компанією ТОВ «Агросільпром», виготовлені за унікальною вітаміно-зберігаючою технологією виключно механічним способом методом холодного віджиму. В процесі віджиму використовуються високотехнологічні механічні фільтри, розроблені фахівцями ВПК і авіабудування України та Росії.

Виробництво рослинних олій класу «PREMIUM» було б неможливо без сучасного наукоємного обладнання, в розробці якого брали участь найвідоміші вчені цієї галузі спільно з фахівцями найбільших українських і російських авіаційних КБ і підприємств ВПК. Завдяки впровадженим технологічним інноваціям, термін придатності олій був збільшений до 24 місяців, що на сьогоднішній день є рекордним показником. 

В процесі виробництва олій у такий спосіб не застосовується їх обробка лугом і екстракція хімічними розчинниками, виключено застосування кислот, не використовується гексанова фракція, не використовуються ніякі хімічні інгредієнти, барвники, консерванти і смакові добавки.

У зв’язку з цим, молекули олій збережені живими і природними.

Уся сировина, з якої виготовляється продукція ТОВ «Агросільпром», вирощується в екологічно чистих районах і проходить ретельний вхідний контроль у власній акредитованій лабораторії, оснащеній найсучаснішим обладнанням, що забезпечує незмінну відмінну якість нашої продукції.

Виготовлені таким способом рослинні олії є найбільш цінними за своїми поживними і лікувальними властивостями, у них збережені всі необхідні для організму корисні речовини, вітаміни, макро- і мікроелементи, якими спочатку природно багаті олійні рослини.

 

Діяльність

Олійні