125

ТОВ «Сій Добро»

Директор

Демчак Микола Васильович

Опис

«Сій Добро» - компанія, яка пропонує високоякісне сільськогосподарське обладнання від провідних виробників.

Директор — Микола Демчак.

Про компанію

Комбікормові заводи Buschhoff. Фахівці індивідуально розглянуть кожен проект, під час обов'язково врахують всі особливості господарства, вимоги і зауваження замовника. Їх велика перевага в тому, що такі установки повністю автоматизованими, тому управляти ними може тільки одна людина.

Устаткування для пташників. Надійне обладнання німецького виробництва. Власні розробки програмного забезпечення дають можливість створити максимально комфортні умови для вирощування курей та індиків. А також управляти комплексом зі смартфона з будь-якої точки світу.

Устаткування для корівників. Для того, що підвищити надої, а відповідно і прибутку господарства, необхідно встановити оптимальний мікроклімат в корівнику. Пропонують комплексне оснащення Вашого корівника. Вентиляція, освітлення, система годування, напування і очищення приміщення - всі ці фактори впливають на комфорт корівника.

Устаткування для свинокомплексів. Сучасне свинарство — це високорозвинена галузь тваринництва, в якій без використання сучасних досягнень науково-технічного прогресу просто не обійтися. Побудовано за сучасними вимогами, автоматизовані ергономічні свинарники показують кращі прибутку ніж інші. Саме тому, все більше свинарів планують замовити сільськогосподарське обладнання, яке відповідає сучасним європейським вимогам.

Устаткування для переробки, видалення гною. В першу чергу це заглибні, вертикальні, роторні насоси і змішувачі, компоненти для біогазових установок, цистерни, системи внесення рідких добрив, міксери на валу відбору потужності, лагуни.

Послуги

♦ Проектування

♦ Монтаж

♦ Сервісне обслуговування

Партнери: Buschhoff, Stalltechnik Braeuer GmbH, Agrartechnik Brinkmann, Prullage Systeme, KRAIBURG і EISELE.

Історія розвитку

2010 року - заснування компанії.

Сторінка Facebook.

YouTube канал.