В Україні створять нову модель розвитку дорадчих служб агросектору

29 листопада 2017 271 0
Віктор Шеремета, заступник міністра аграрної політики і продовольства України
Kurkul.comВіктор Шеремета, заступник міністра аграрної політики і продовольства України

В Україні дуже важливо сформувати нову модель розвитку сільськогосподарського консультування, з урахуванням як власного, так і досвіду інших країн. Про це заявив заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань фермерства та розвитку сільських територій Віктор Шеремета, повідомляє Мінагрополітики.

«Зараз Мінагропрод вживає низку заходів, спрямованих на розвиток аграрного сектору, зокрема, розширення співпраці з ЄС у сфері сільського розвитку, диверсифікації сільської економіки й підвищення рівня доходів сільського населення. Значну увагу планується приділяти проведенню інформаційно-просвітницької кампанії: організовувати проведення днів сільського розвитку в регіонах, конференцій, круглих столів за участю всіх зацікавлених сторін», — повідомив Віктор Шеремета.

За словами посадовця, сьогодні потрібно розширювати сільськогосподарську консультаційну діяльність у напрямку стимулювання розвитку малого та середнього підприємництва в сільській місцевості, а також сільськогосподарської кооперації.

Виконано за допомогою Disqus