Аспіранти с/г спеціальностей  мають змогу отримати стипендію в Угорщині

13 січня 2018 231 0
Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО)
Kurkul.comПродовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО)

У Будапешті (Угорщина) 11 січня розпочався прийом заявок на навчання в рамках стипендіальної програми ФАО й угорського уряду. Дворічна стипендія передбачає фінансування навчання в аспірантурі по сільськогосподарським спеціальностям та суміжним дисциплінам студентів із країн, що розвиваються.

У рамках даної програми аспіранти проводитимуть дослідження в галузі тваринництва, управління водними ресурсами в сільському господарстві або екологічної інженерії. Навчання проходитиме у відомих ВНЗ Угорщини — Дебреценському університеті або Університеті ім. Св.Іштвана.

Програма передбачає оформлення заявки, оплату за навчання, надання основних книг і навчальних посібників, проживання в гуртожитку, компенсацію добових витрат і медичне обслуговування.

Прийом документів завершується 28 лютого 2018 р., а навчання почнеться восени 2018 р.

Протягом 10 років стипендіальна програма ФАО за спонсорської підтримки Угорщини надає молодим фахівцям можливість розширити знання. Сьогодні вже близько 300 студентів пройшли навчання в рамках цієї програми. Її випускники мають доступ до глобальної мережі фахівців та кращі можливості для працевлаштування.

Виконано за допомогою Disqus