Garford збільшить об’єм продажів за рахунок СНД та Північної Америки

17 січня 2018 89 0
Сільгосптехніка Garford
Kurkul.comСільгосптехніка Garford

Британська компанія Garford Farm Machinery Ltd, що займається виробництвом інноваційної техніки для боротьби із бур’янами, планує збільшити об’єм продажів на 60 % за рахунок ринків Північної Америки та СНД, в тому числі і України.

Про це в коментарі Traktorist.ua повідомив виконавчий директор компанії Філіп Гарфорд.

«На сьогодні доля ринків СНД складає близько 5 % від всього експорту продукції компанії. Спираючись на наш досвід за останні кілька років, ми розраховуємо збільшити об’єми продажів на 20 % в наступному році і на 40 % — у 2020 р. В тому числі, саме за рахунок перспективних ринків Північної Америки і СНД», — говорить фахівець.

Компанія займається розробкою та виробництвом техніки для механічного контролю бур'янів при міжрядковій культивації ґрунту для широкого спектра просапних та овочевих культур.

Garford Farm Machinery Ltd заснована у 1986 р. як виробник комбайнів для прибирання цукрового буряку. На сьогодні компанія виробляє близько 160 одиниць техніки на рік (точні культиватори та борони, обприскувачі). Частка експорту складає 80% від всього об’єму виробленої продукції. Основні ринки збуту — Велика Британія, Франція, інші країни Західної Європи. Компанія не одноразово відмічалась британськими та міжнародними нагородами. У 2010 р. Garford був відзначений Королівською нагородою у сфері інновацій, найпрестижнішою серед бізнесу у Великій Британії. 

Виконано за допомогою Disqus