Українські аграрії отримають преференційні умови фінансування від Househam Sprayers

23 січня 2018 124 0
Андрій Ботнарь, менеджер з експорту Househam Sprayers
Kurkul.comАндрій Ботнарь, менеджер з експорту Househam Sprayers

Британський виробник самохідних обприскувачів Househam Sprayers планує збільшити об’єми продажів на українському ринку за допомогою партнерської програми Househam Finance. Ця програма з 2012 р. працює у Великобританії. Про це в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua повідомив менеджер з експорту Househam Sprayers Андрій Ботнарь.

«Зараз йде обговорення з двома кредитними організаціями з приводу створення партнерської програми, яка вже в Україні присутня у інших виробників. Вона дозволить отримати клієнту фінансування на преференційних умовах. Тобто краще, ніж у середньому по ринку. Я впевнений, що вже до весни ми зможемо запропонувати такий продукт українським аграріям», — розповів Андрій Ботнарь.

За його словами, створення Househam Finance зумовлено попитом від самих сільгоспвиробників. На українському ринку британський виробник сільгосптехніки представлений з 2012 р., має чотири дилера, а також шукає можливість розширити дилерську мережу. У нашій країні найбільш популярними моделями марки є обприскувачі Air Ride і Spirit на високому кліренсі (1,7 м і 1,45 м відповідно), які краще адаптовані для роботи з високостебловими культурами: кукурудза, соняшник, ріпак.

Виконано за допомогою Disqus