ЄС сприятиме розвитку дрібних господарств

4 червня 2015 51 0
ЄС сприятиме розвитку дрібних господарств
Latifundist.comЄС сприятиме розвитку дрібних господарств

Європейський Союз налаштований на плідну співпрацю з Україною щодо розвитку аграрного бізнесу та розширення експортного потенціалу. Про це заявив Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський, повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики і продовольства України.

Також він додав, що продукція українських виробників є затребуваною не лише в Європі, але й на світових ринках. Для реалізації потенціалу держава повинна реалізовувати реформи, інфраструктурні проекти, а аграрії — розвивати переробку та постійно поліпшувати якість продукції.

«Сертифікація буде мати величезний вплив на вихід українських товарів на світові ринки. Євросоюз налаштований допомогти Україні пройти цей шлях», — сказав Ян Томбінський.

Крім того, він підкреслив, що європейські партнери готові сприяти розвитку в Україні дрібних та середніх господарств, які грають стратегічну роль у забезпеченні продовольчої безпеки та формуванні експорту.

«В нас є певні інструменти, які будуть запропоновані Україні, щоб прискорити розвиток саме цих форм господарювання», — додав політик.

Виконано за допомогою Disqus