У лютому відбудеться масштабна виставка Агро Весна

1 лютого 2018 227 0
Виставка Агро Весна проходитиме з 21 по 23 лютого у Києві
Kurkul.comВиставка Агро Весна проходитиме з 21 по 23 лютого у Києві

З 21 до 23 лютого 2018 р. у Києві відбудуться VIII міжнародні виставки «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика», які вже традиційно відкриваються напередодні сезону весняних польових робіт. Про це повідомляє прес-служба виставки.

У рамках виставки «Зернові технології» аграрії зможуть ознайомитися з обладнанням для зберігання та переробки зернових та олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловості. Також буде представлений насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції.

У рамках виставки «Agro Animal Show» сільгоспвиробники побачать техніку та обладнання, будівництво тваринницьких комплексів; корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, технології утилізації відходів, техніку та обладнання для утримання та годування тварин, новітні науково–технічні розробки від профільних інститутів.

У рамках виставки «Фрукти. Овочі. Логістика» аграріям представлять різноманіття насіннєвого матеріалу з представленими новими колекціями сортів і гібридів овочевих культур, сільськогосподарську техніку, обладнання для крапельного зрошення, фертігаціі, транспортування, зберігання та пакування продукції .

Під час виставок буде реалізована насичена ділова програма заходів за участі відомих вітчизняних та іноземних експертів аграрного сектору.

Режим роботи виставок: 21 – 23 лютого з 9:00 до 17:00 за адресою м. Київ, Броварський проспект, 15, ст м Лівобережна, Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ).

Більш детальну інформацію про виставки та їх програму заходів можна знайти на офіційних сайтах виставок www.grainexpo.com.ua, www.animal-show.kiev.ua та www.freshexpo.kiev.ua.

 

Виконано за допомогою Disqus