За ініціативи Оазису встановлено пам'ятник загиблим у Другій Світовій Війні

3 вересня 2015 83 0
За ініціативи Оазису встановлено пам'ятник загиблим у Другій Світовій Війні
Kurkul.comЗа ініціативи Оазису встановлено пам'ятник загиблим у Другій Світовій Війні

В с. Соколівка, що на Первомайщині (Миколаївська область) 2 вересня 2015 р. відкрито невеликий меморіал загиблим землякам в роки Другої Світової війни.

Про це агропорталу Kurkul.com повідомив керівник фермерського господарства «Оазис» Василь Колесніченко, за ініціативи якого було відновлено цю пам'ятку.

«Маю надію, що ця подія регіонального масштабу в депресивному українському селі започаткує історично правильний підхід широкого загалу до наслідків Другої Світової війни і дасть старт відродженню інфраструктури мальовничого українського села», — коментує відкриття пам’ятника Василь Колесніченко.

У планах господарства також оновити братську могилу загиблих воїнів в с. Іванівка та створити сквер для відпочинку. Крім того, у планах «Оазису» будівництво спортивного та сучасного дитячого майданчика. Також буде завершена реконструкція будівель у центрі села: клубу, дитсадочка, бібліотеки, пошти, кафе.

Все це будується в рамках соціального плану фермерського господарства на рівні з розвитком виробничої структури підприємства.

«Хочу побажати нашим господарям та бізнесменам робити цю справу не під час і задля виборчих кампаній, а постійно, взявши її за життєве кредо, і Європа сама прийде на українську землю», — підсумував голова «Оазису».

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою