UKRAVIT представляє 4 нових високотехнологічних препарати для захисту рослин

19 лютого 2018 101 0
Нові препарати направлені на забезпечення захисту рослин від шкодочинних організмів
Нові препарати направлені на забезпечення захисту рослин від шкодочинних організмів

З приходом нового сезону ГК UKRAVIT представляє вітчизняним аграріям нові гербіциди та фунгіциди, направлені на забезпечення ефективного захисту рослин від найпоширеніших видів шкодочинних організмів. Про це повідомила прес-служба компанії.

Найбільшої уваги заслуговує препарат системної дії ― ІМІ-ВІТ®, ефективний проти широкого спектру однорічних дводольних та злакових видів бур’янів у посівах соняшнику та сої. До основних переваг препарату слід віднести його дію на бур’яни через листя та кореневу систему, можливість стримувати появу наступних сходів бур’янів, при цьому, як зазначають фахівці компанії, для забезпечення бажаного ефекту достатньо лише одноразової обробки культури.

Ще одна новинка сезону ― новітній гербіцид системної дії ― Варяг®, призначений для контролю однорічних злакових та дводольних бур’янів у посівах основних сільськогосподарських культур.

Від інших препаратів його відрізняє покращений контроль важко знищуваних бур’янів, відсутність обмежень щодо застосування в сівозмінах, повне розкладання речовини у ґрунті та рослинах.

Ще одна новинка сезону від UKRAVIT ― двоконтактний гербіцид Флагман Екстра®, дієвий проти однорічних та деяких багаторічних дводольних бур’янів у посівах сої. За рахунок додавання другої діючої речовини ― ацифлуорфену, продукт забезпечує удосконалений контроль найпоширеніших видів бур’янів, а відсутність післядії на наступні культури в сівозміні роблять Флагман Екстра оптимальним для використання у посівах сої.

Для забезпечення профілактичної та лікувальної дії на плодових та овочевих культурах проти цілого комплексу хвороб UKRAVIT пропонує контактний фунгіцид Делавіт®. Порівняно з іншими подібними продуктами препарат володіє високою стійкістю до змиву, забезпечуючи надійний на ефективний захист на усіх фазах росту і розвитку культури.

Представлені ГК UKRAVIT нові гербіциди і фунгіциди направлені на захист рослин від найпоширеніших видів шкодочинних організмів. Разом з тим, дослідження, проведені фахівцями компанії, підтверджують відмінну якість продукції і її відповідність усім наявним потребам аграріїв у ЗЗР.

 

Виконано за допомогою Disqus