UKRAVIT представила нові продукти на Агро Весна 2018

23 лютого 2018 197 0
Компанія UKRAVIT представила нову лінійку гербіцидів та мікродобрив
Компанія UKRAVIT представила нову лінійку гербіцидів та мікродобрив

Компанія UKRAVIT представила лінійку гербіцидів, що мають високому біологічну ефективність проти лободи білої а також лінійку мікродобрив що знижують вплив температурних коливань на рослини.

«За один рік розробити та дослідити новий 100% якісний продукт неможливо», — зауважують представники компанії.

Три нових препарати створені для проблем, які виникали у аграріїв минулими роками. У всіх своїх рішеннях вони відштовхуються від наявних проблем. Так як це українська компанія і всі наукові розробки ведуться в Україні, робота націлена на те, щоб максимально допомогти саме українському виробнику.

На стенді компанії представлено препарат ВЕЙРОН®- гербіцид, що має 2 діючі речовини, контролює доволі широкий спектр бур’янів, зокрема падалицю соняшника (звичайну, стійку до трибенурон-метилу та до імідазолінонів). За рахунок того, що в нього широкий діапазон застосування, до фази прапорцевого листка він на високому біологічному рівні контролює і появу другої хвилі бур’янів.  

На сьогоднішній день є дуже мало препаратів, які можна в такі пізні фази застосовувати без фітотоксичності для сільськогосподарських культур, зокрема зернових. Також має низьку та зручну норму застосування (50-70 мл на 1 га) і відсутність прояву післядії на наступні культури в сівозміні.

Для сої представлений гербіцид ФЛАГМАН ЕКСТРА®, який цього року буде доволі актуальним, адже прогнозують, що буде прохолодна затяжна весна, що може призвести до формування воскових захисних шарів на поверхні листків дводольних бур’янів, зокрема лободи білої.

«У сої велика проблема — гербокритичний період у неї довгий і конкуренція з бур’янами на початковій стадії дуже мала. Так як можливе коливання нічних та денних температур, ґрунтові гербіциди в більшості випадків будуть діяти слабше, або суттєво знижувати свою ефективність. Деякі діючі речовини дуже тендітні до цих коливань і можуть знижувати свою дію, тому постане запитання післясходового контролю бур’янів. За рахунок поєднання двох діючих речовин (контактної та контактно-системної), гербіцид ФЛАГМАН ЕКСТРА® знищує широкий спектр бур’янів без шкоди для культурних рослин та без післядії в сівозміні», — зауважив Сергій Сальніков — заступник керівника відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР компанії UKRAVIT.

У 2018 році з гербіцидів новинка — це препарат ІМІ-ВІТ®, який застосовується в посівах соняшника, стійкого до імідазолінонів. Препарат ефективний, знищує широкий спектр однорічних дводольних та злакових видів бур’янів, від 2 до 8 листків у культури. Окрім соняшнику, українські аграрії будуть його застосовувати у посівах сої та гороху, як ефективний гербіцид, який одночасно контролює дводольні і злакові бур’яни.

Лінійку мікродобрив ТМ АВАНГАРД доповнили 5 нових препаратів, із них у 4 продуктів міститься кремній як для передпосівної обробки насіння різних сільськогосподарських культур так і для обприскування в період вегетації. Кремнієві добрива АВАНГАРД® Кремній біо, марки А та Б, активують процеси фотосинтезу та ріст і розвиток кореневої системи, знижують температуру культур на 3-5 °С, що є цінним в умовах повітряної посухи, підвищують посухо- і солестійкість культур, та ряд додаткових переваг. АВАНГАРД® Кремній бобові, олійні та АВАНГАРД® Кремній зернові — застосовується для обробки насіння, що підвищує польову схожість насіння на 10% та енергію їх проростання на 2-5%; сприяє появі дружніх сходів на 3-5 днів раніше; покращує споживання сполук азоту, фосфору, кальцію та магнію кореневою системою молодих проростків культур; підвищує стійкість культур до хвороб, ґрунтової посухи, приморозків та до інших стресів; знижує пригнічуваний вплив протруйників на молоді проростки культур та підвищує на 10-15% ефективність дії протруйників. АВАНГАРД® Р Гроу — містить у своєму складі високо і низькомолекулярні поліетиленгліколі, багатоатомні спирти, амінокислоти, солі гумінових і фульвових кислот, бурштинову кислоту та інші карбонові кислоти, біогормональний комплекс, мікроелементи. Даний продукт має властивості стимулятора росту, кріопротектора, адаптогена, антистресанта, імунокоректора і прилипача.

 

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою