UKRAVIT представив 6 нових технологічних рішень для захисту рослин

15 лютого 2018 362 0
UKRAVIT представив 6 нових технологічних рішень для захисту рослин
Kurkul.com

Щороку, з початком нового аграрного сезону ГК UKRAVIT пропонує аграріям нові технологічні рішення, спрямовані на знищення широкого спектру бур’янів, забезпечення ефективного захисту та підживлення культур та, як результат, підвищення врожайності стратегічно важливих сільськогосподарських культур.

Цілий ряд нових рішень ГК UKRAVIT спрямований на підвищення врожайності різноманітних культур. Передусім, це добрива з мікроелементами «Авангард® Кремній бобові, олійні» та «Авангард® Кремній зернові» — незамінні для передпосівної обробки насіння культур після обробки їх протруйниками та для обробки кореневої системи культур перед їх посадкою.

Для передпосадкової обробки саджанців плодових дерев, ягідних культур та декоративних кущів  фахівці радять використовувати добриво «Авангард® Кремній бобові, олійні», яке на 10 % підвищує польову схожість насіння та сприяє появі дружних сходів на 3-5 днів раніше, підвищуючи стійкість культур до хвороб, ґрунтової посухи, приморозків, на 10-15 % підвищуючи ефективність вирощування та на 10-30 % збільшуючи врожайність вирощуваних культур.

Для захисту та підвищення продуктивності вирощування десятків видів зернових та зернобобових культур, овочів та фруктів компанія пропонує новинку — концентровані рідкі кремнієво-калійні добрива Авангард® Р Кремній Біо (марки А та Б).

Продукт підвищує імунітет культур, активує процеси фотосинтезу та ріст і розвиток кореневої системи, запобігає непродуктивному випаровуванню води з рослин та прониканню патогенних спор грибків у клітини культур, підвищує посухо- і солестійкість культур, в результаті підвищуючи врожайність на 10-20 %. Крім того, Авангард® Р Кремній Біо поліпшує смак і товарність врожаю, подовжує термін зберігання плодових та овочевих культур.

Ще одна новинка сезону — комплексне добриво, АВАНГАРД® Гроу, для позакореневого підживлення культур та передпосівної обробки насіння.

Добриво призначене не лише для стимулювання росту рослин, але і для захисту їх від перемерзання та інших несприятливих умов, сприяє кращому засвоєнню елементів живлення, посилює їхній опір хворобам, при цьому збільшуючи продуктивність сільськогосподарських культур.

Також однією із новинок поточного сезону є гербіцид системної дії ІМІ-ВІТ®, розрахований на повноцінний контроль забур’яненості посівів сої, гороху та соняшнику.

 

Виконано за допомогою Disqus