Українська мукомельна компанія представить свою продукцію на Gulfood-2018

20 лютого 2018 232 0
Українська мукомельна компанія представить свою продукцію на Gulfood-2018
Ukrainian Flour Milling CompanyУкраїнська мукомельна компанія представить свою продукцію на Gulfood-2018

«Українська мукомельна компанія» представить власну продукцію на найбільшій у світі виставці харчової промисловості та виробництва напоїв Gulfood-2018 у місті Дубай (Об’єднані Арабські Емірати). Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Україна, зокрема Черкащина, має сучасну борошномельну промисловість із добрими традиціями. Впевнений, що делегація нашої компанії, гідно представить потенційним партнерам продукцію та можливості товариства», — повідомив керівник «Української мукомельної компанії» Олександр Коротков.

Стенд «Української мукомельної компанії» представляє продукцію, виготовлену під власною торговельною маркою «Королівське борошно».

«Комбінати «Української Мукомельної Компанії» сертифіковані згідно з міжнародними стандартами. Системи менеджменту в галузі безпеки харчової продукції — ISO 22000:2005, компанія має сертифікат SNI — національний стандарт Індонезії, а також сертифікацію HALAL, чого вимагає ринок арабських країн. Нас просто не можливо буде не помітити на заході», — додав Олександр Коротков.

Виставка Gulfood стартувала 18 і завершиться 22 лютого у Dubai World Trade Centre. Участь у заході візьмуть представники компаній-виробників харчових продуктів із понад 120 країн світу. За попередніми розрахунками на виставку прийде понад 95 000 відвідувачів.

Виконано за допомогою Disqus