Стенд України буде одним з найбільших на міжнародній виставці Gulfood

15 лютого 2019 103 0
Стенд України буде одним з найбільших на міжнародній виставці Gulfood
Media India Group

На найбільшій у світі виставці продуктів харчування та напоїв Gulfood представлять 5 тис. експонатів з 193 країн світу. Наша країна буде представлена двома колективними стендами, організованими Центром підтримки експорту Київської Торгово-Промислової Палати.

«З часу першої участі України у Gulfood у 2014 р. кількість учасників від нашої держави збільшилась з 12 компаній до майже 70,  оскільки українські компанії бачать все більшу перспективу у виході на ринок країн Перської затоки, Африки та Південно-Східної Азії», — зазначила директор Центру підтримки експорту Київської Торгово- Промислової Палати Ірина Зеленіна.

За її словами, цього року Україна представлятиме різноманітну продукцію з високим рівнем переробки, адже поступовий перехід від експорту сировини до експорту продукції в високою доданою вартістю є запорукою динамічного розвитку аграрного сектору економіки України. Під час Gulfood українські компанії представлять дитяче харчування, м’ясні вироби, морозиво та солодощі, натуральні соки, плодоовочеву консервацію тощо.

Виконано за допомогою Disqus