В Україні вперше представили трактори Valtra T-серії

27 лютого 2018 227 0
Трактор Valtra T-серії біля офісу АБА «Астра» у Черкасах
Трактор Valtra T-серії біля офісу АБА «Астра» у Черкасах

Корпорація AGCO спільно з АБА «Астра» вперше в Україні представили трактори Valtra 4-го покоління T-серії. Презентація відбулася у рамках Дня відкритих дверей Valtra & Fendt Open Days в Черкасах. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Гостям заходу було представлено два трактори Valtra T-series, а також лінійку техніки Fendt. Також учасники мали можливість ознайомитися з привабливими фінансовими пропозиціями на купівлю техніки Fendt та поспілкуватися з представниками виробника.

Під час урочистої частини національний керівник продажів брендів Fendt та Valtra Олексій Копилов розповів, що обсяг продажів продукції бренду Valtra, заснованого в 1951 році, в світі сягає $1 млрд, а в штаті працює близько 2 тис. працівників.  

«Доля Valtra на ринку всіх тракторів в Фінляндії складає близько 50%. Також бренд має високі показники продаж у Франції, Німеччині та інших європейських країнах. Представництва Valtra існують майже по всьому світу», — повідомив представник AGCO.

Генеральний директор АБА «Астра» Ігор Губарєв зауважив, що сьогодні відбулося тріумфальне повернення фінського бренду в Україну.

«Сьогодні швидше не презентація, а повернення Valtra в Україну. Багато років тому компанія «Астра» вже займалася продажем цього бренду, але потім Valtra дуже довгий час не була присутньою в Україні», — згадав генеральний директор АБА «Астра».

Ігор Губарєв запевнив, що АБА «Астра» буде займатися продажем та повним технічним супроводом тракторів Valtra в Україні.

Керівник сервісного центру підприємства «НВФ Урожай» (МХП) Сергій Сіянко, який був серед гостей презенації, повідомив, що на даний момент в парку господарства працює 10 тракторів Valtra та 40 тракторів Fendt. Фінська техніка з’явилась в техпарку компанії в 2008 році.

«Ми придбали дані трактори у компанії «Астра». Кожен з них має 12-15 тис. мотогодин наробітку. Цю марку трактора я можу порівняти тільки з «мерседесом». Техніка Valtra є дуже надійною і, так би мовити, прогнозованою: якщо на заводі вказали, що деталь повинна відпрацювати певну кількість мотогодин, то вона її відпрацює. Я дивлюся на ці трактори, як механік, і мене все повністю влаштовує», — розповів сервісний інженер.

За словами Сергія Сіянка, за весь час роботи Valtra з ладу вийшло тільки два двигуни. Решту тракторів на господарстві навіть не ставлять в плановий ремонт в цьому році — немає потреби.

«Для малих господарств, які рахують свої кошти, я б рекомендував цей і тільки цей трактор!», — запевняє представник МХП.

Виконано за допомогою Disqus