Полтавські і черкаські фермери обмінюються досвідом

7 вересня 2015 29 0
Полтавські і черкаські фермери обмінюються досвідом
АФЗ «Відродження Полтавщини»Полтавські і черкаські фермери обмінюються досвідом

Протягом трьох днів гості із Черкащини вивчали найкращий сільськогосподарський досвід аграріїв Полтавського краю, пише прес-служба Асоціації фермерів і приватних землевласників «Відродження Полтавщини».

«Наша основна мета – здружити фермерів, щоб кожен із нас не був поодинці, а відчував підтримку. Від таких зустрічей я бачу лише позитив, бо ми всі здружуємося, обмінюємося контактами, знаходимо однодумців і партнерів. У фермерів зараз багато проблем, і найболючіше це те, що ми фактично не захищені законом. Мають місце непоодинокі випадки рейдерських захоплень господарств. Тому, обмінюючись досвідом, ми ще й обговорюємо нинішній стан фермерства в Україні», – пояснює віце-перзидент АФЗУ, голова Черкаської Асоціації фермерів та землевласників Віктор Гончаренко.

Заступник Полтавської Асоціації фермерів і приватних землевласників «Відродження Полтавщини» Віктор Бурлака зазначив, що у липні делегація фермерів Полтавської області побувала з робочим візитом у своїх колег із Черкащини. Поїхали представники із 11 районів області. Зараз фермери Черкащини приїхали на благодатну полтавську землю.

«Такі поїздки, це, по-перше, це обмін досвідом, це можливість познайомитися із технологічними новинками. А ще це культурне та духовне збагачення. Ось такі поїздки – це не просто отримання певного досвіду чи пізнання краю. Це ще й можливість гуртувати фермерів у єдину, монолітну силу, котра може протиставити себе будь-яким неправомірним діям, хай би від кого вони не йшли. Бо у згуртованості та єдності наша сила», – пояснює він.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою