Агроструктура провела в Тернополі Valtra& Fendt Open Day

13 березня 2018 245 0
Директор «Агроструктури» Михайло Завада біля Valtra T-серії
Kurkul.comДиректор «Агроструктури» Михайло Завада біля Valtra T-серії

Корпорація AGCO спільно з компанією «Агроструктура» представили трактори Valtra T-серії та лінійку тракторів Fendt в Тернополі. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Презентація відбулася у рамках Дня відкритих дверей Valtra& Fendt Open Day (Тернопіль) 2018. Під час заходу презентували трактори Valtra T-series, а також лінійку техніки Fendt, зокрема Fendt 720 Vario та Fendt 1050 Vario.

                                                                                                                          Відкривав захід директор «Агроструктури» Михайло Завада. Він розповів, що з Valtra він уже добре знайомий.

«В 2007-09 роках Valtra вже поставлялася до України. Того часу ми поставили близько 20 тракторів. Всі ці трактори ми знаємо до сьогоднішнього дня, і всі покупці, які купили тоді машини, залишаються задоволеними. І це не тільки фермери, а і великі холдинги, які використовують ці трактори в широкому спектрі робіт протягом 10 років», — розповів директор.

За словами Михайла Завади, сервісні служби «Агроструктури» також добре знайомі з фінською продукцією та повністю готові надавати післяпродажну підтримку клієнтам.

«Протягом минулого року жодна з машин, які ми поставляли, не простояла і дня. Всі проблеми усували протягом годин. Зараз ми маємо на область чотири сервісних бригади, склад запчастин, повноцінну майстерню. На сьогодні не можна займатися тільки продажем, потрібно надавати якісну підтримку», — запевнив директор «Агроструктури».

                                                                                                                                 Керівник продажів брендів Fendt та Valtra Олексій Копилов розказав, що мета появи Valtra в Україні — розширити пропозицію дистриб’юторів AGCO та надати українському аграрію більший вибір техніки.

«Покупцями тракторів Valtra можуть стати як господарства розміром 500-1 тис. га, так і великі підприємства та холдинги. В першій категорії ми вбачаємо наших фокусних клієнтів, але і другим ми готові запропонувати наші найкращі моделі», — говорить фахівець. 

Багато хто з відвідувачів саме представляли невеликі господарства і придивлялися до Valtra і Fendt, як до потенціального розширення техпарку. 

«Valtra T-серії — цікавий трактор з потужністю в 200 к.с., який зможе закривати весь перелік робіт по нашому об’єму площ. Чув багато позитивних відгуків від друзів з Півдня Німеччини про цю техніку. Також зацікавили незвичайні умови гарантії — 6 тис. мотогодин для Fendt та 3 роки по Valtra. Ні хто більше не дає такої гарантії», — поділився з нами фермер з Чернігівщини Вадим Іванов.

Фермер має в обробітку 2,5 тис га, а Valtra планує використовувати для овочевих ділянок. 

«Під картоплю у нас планується близько 30 га і знаряддя, які ми використовуємо потребують трактора в 200 к.с.», — розповів Вадим Іванов.

Нагадаємо, що заходи Valtra & Fendt Open day проходять у 5 містах України. Детальніше про події можна дізнатися за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою