Pottinger представила нові ворушилки для сіна

26 березня 2018 56 0
Pottinger представила нові компактні ворушилки для сіна Hit 8.9T
profi.comPottinger представила нові компактні ворушилки для сіна Hit 8.9T

Виробник сільськогосподарської техніки Pöttinger презентував компактні навісні ворушилки для сіна Hit 8.9T з робочою шириною 8,86 м, для тракторів потужністю 60 к.с. Вони були попередньо представлені на минулорічній виставці Agritechnica у листопаді. Виробник стверджує, що вісім роторів, кожен діаметром 1,42 м, гарантують якісне перевертання та розкидання матеріалу. Про це повідомляє traktorist.ua.

Pöttinger вже має схожу модель ворушилок — 10-роторні Hit 10.11T з робочою шириною 11 м. Кут розкидання на кожному роторі моделі 8.9T можна регулювати у п’яти різних положеннях (без інструментів), а конструкція лопаті ротора запобігає застряганню сіна навколо ротора. Конструкція лап ворушилок ніби «тягне» зубці, що знижує навантаження на них та дозволяє продовжити термін служби, а закріплення підвісок зубців до ступиці покращує стійкість без збільшення ваги.

Ще одна функція — розумне гідравлічне управління Liftmatic Plus, яка забезпечує високий кліренс при виконанні розвороту на поворотній смузі, та яке під час руху дозволяє залишати валки неторкнутими. Ця система використовує циліндр подвійної дії для переведення роторів у горизонтальне положення та для їхнього підняття. Нові ворушилки, які складаються до компактної висоти 2,7 м, будуть представлені на виставці Grassland UK у травні.

Виконано за допомогою Disqus