Фермер розповів про особливості коромозаготівлі

17 грудня 2018 159 0
Валерій Колоша, директор ПСП «Пісківське»
PÖTTINGERВалерій Колоша, директор ПСП «Пісківське»

Директор ПСП «Пісківське» Валерій Колоша заявив, що для виробництва високоякісного молока худоба потребує найкращого грубого корму, для заготівлі якого підприємство використовує техніку PÖTTINGER.

Про це повідомляє прес-служба PÖTTINGER.

ПСП «Пісківське» спеціалізується на рослинництві, тваринництві, сироварінні, а також має плани розширення переробки сільськогосподарської продукції. Підприємство використовує 12 одиниць техніки PÖTTINGER, а саме косарки NOVACAT, ворушилки HIT, валкувачі TOP та прес-підбирачі JUMBO.

«Якісна техніка — це гарантія успіху в якості кормів. Для виробництва високоякісного молока наші 1100 корів потребують найкращого грубого корму. Компанія PÖTTINGER ­ — це наш надійний партнер», — заявив директор ПСП «Пісківське» Валерій Колоша.

За словами власника компанії, раніше для заготівлі кормів було необхідно багато часу та робочої сили. Завдяки техніці ця робота виконується набагато швидше.

«Простої викликають непотрібні витрати, тому компанія покладається на надійну техніку, що гарантує успішний збір корму. Через погодні умови періоди збору корму можуть скорочуватися, тому кормозаготівельна техніка є пріоритетною», — зазначають головний агроном Вадим Байло.

Австрійський виробник сільгосптехніки PÖTTINGER став важливим партнером ПСП «Пісківське», зокрема, завдяки надійності та професійності сервісної служби. Партнерство з компанією PÖTTINGER сприяє обміну досвідом й інноваційними розробками.

«Ми вбачаємо компанію PÖTTINGER не тільки як виробника техніки та спеціаліста в технології, а як друга, важливого партнера в сфері ноу-хау», — підкреслив Валерій Колоша.
Детальніше можна дізнатися за посиланням.

Детальніше дивіться за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus