Агропродсервіс планує підвищити урожайність на 15-20%

16 листопада 2018 474 0
Агропродсервіс планує підвищити урожайність на 15-20%
Traktorist.ua

Генеральний директор компанії «Агропродсервіс»  Андрій Баран заявив, що виробник ставить на сьогодні завдання підвищувати врожайність та бачить потенціал щодо покращення її на 15-20%.

Про повідомляє прес-служба PÖTTINGER.

«Агропродсервіс» спеціалізується на тваринництві, рослинництві, переробці та збуту сільськогосподарської продукції, використовує 6 універсальних посівних комплексів Terrasem від німецького виробника PÖTTINGER. Компанія має в обробітку 42 тис. га землі, на якій висіваються озима пшениця, ріпак, ячмінь, кукурудза, соя, а також спектр ярих культур, серед яких ярий ячмінь і горох.

З вимогами до підвищення ефективності роботи компанія протестувала якість багатьох посівних машин, але зупинила свій вибір на TERRASEM.

За словами представників компанії PÖTTINGER, на великих полях дуже цінується універсальність машин, бо, наприклад, на одному полі може бути дощ, а на іншому — сухо. Універсальні посівні комплекси Terrasem дають можливість швидко реагувати на різні умови, переїжджати з одного поля на інше й обробляти великі площі.

«Ми маємо поля різного розміру від 10 до 300 га та великі переїзди між ними. Тому нам необхідні універсальні та продуктивні машини. Саме універсальний посівний комплекс TERRASEM дозволяє виконувати досконалий посів за різних умов», — підкреслив технічний директор «Агропродсервіс» Віталій Чайківський.

Ще однією перевагою посівного комплексу TERRASEM є те, що в одній робочій операції поєднується передпосівний обробіток і посів. Це дозволяє зберігати вологу у ґрунті та не пересушувати його.

Детальніше за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus