Німеччина інвестує €3,2 млрд в сільське господарство та інфраструктуру України

29 березня 2018 1537 0
Учасники конференції «Можливості фінансування в Україні — Quo Vadis?»
Kurkul.comУчасники конференції «Можливості фінансування в Україні — Quo Vadis?»

У 2018 р. Німеччина планує інвестувати € 3,2 млрд у розвиток інфраструктури, водних шляхів, будівництво морських портів, а також в сільському господарстві.

Про це говорили 20 березня в Берліні під час конференції «Можливості фінансування в Україні — Quo Vadis?», яка була організована громадським об'єднанням «Українсько-Німецький Форум», повідомляє Latifundist.com.

Відзначається, що питання корупції все ще залишається серйозною проблемою, і німецькі банкіри не завжди довіряють українським бізнесменам.

«Ми досить давно працюємо в Україні і знаємо, що якщо люди не збираються платити по кредиту, то вони платити не будуть. У нас було достатньо проблем з великими компаніями і тепер ми дивимося не тільки на розмір і цифри бюджету, адже їх теж часто фальсифікують», — повідомив головний керуючий Landesbank Baden-Württemberg Томас Оттер.

Але тим не менш, ризики в Україні зменшуються, а ВВП незначно, але стабільно зростає, тому інвестори готові розглядати нові проекти і вкладати гроші в українську економіку.
 

Виконано за допомогою Disqus