Клієнти Versatile готові до посівної — результат опитування

30 березня 2018 84 0
Трактор Versatile
VersatileТрактор Versatile

Днями представництво компанії Versatile провело опитування клієнтів на предмет готовності до початку сезону, якості отримуваного сервісу та побажань стосовно покращень. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Так як в більшості регіонів ще лежить сніг, у зв’язку з затяжною зимою посівна кампанія пройде в значно скорочені терміни. Саме тому представники Versatile вирішили переконатись, що клієнти компанії готові до сезону.

«В нашому господарстві працює шість одиниць техніки Versatile: чотири комбайни та два трактори. З початку роботи техніки в господарстві телефонували сервісному відділу частенько, так як хотіли все гарно налаштувати і щоразу отримували вичерпні відповіді та допомогу. Так що стосовно відділу сервісу маємо тільки слова подяки», — каже головний інженер колективного сільськогосподарського підприємства села Михайлюки, Іван Михайлович.

                                                                                                                                    Фермер з села Оріхів розповів, що має в господарстві поки один Аcros 585. Машина вже відпрацювала три сезони. При вчасному проведені ТО, заміні масел та фільтрів техніка працює безвідмовно.

«Окремо хочеться подякувати відділу сервісу компанії Версатайл Україна, майстрам своєї справи, що завжди надають слушні поради та якісне сервісне обслуговування», — поділився фермер Юрій Іванович.

Про готовність до сезону повідомив фермер з Дніпропетровщини, а також зазначив, що це в тому числі завдяки сервісній команді Versatile.

«На разі маємо два Аcros 530, комбайнам 8 та 10 років. Обслуговування завжди вчасне, хлопці відповідають на звернення в будь-який час доби, так що ми до сезону вже давно готові», — розказав фермер з Дніпропетровської області Іван Григорович.

За словами компанії Versatile, продаж та сервісне обслуговування проводить і здійснює один і той самий дилер. Це дозволяє проводити більш якісну передпродажну підготовку техніки та її подальший супровід в роботі, а також збільшує відповідальність дилера перед клієнтом і виробником.

«Для компанії завдання номер один — забезпечити якісним сервісом усю гарантійну техніку в кожному регіоні, де вона працює. Допомагають нам у цьому офіційні дилери компанії», — каже генеральний директор Versatile в Україні Олексій Колотурський.

Нагадаємо, нещодавно компанія Versatile представила новий дисковий культиватор Fury.

Виконано за допомогою Disqus