Гомсельмаш презентував в Україні зернозбиральний комбайн

12 квітня 2018 150 0
Заступник директора департаменту регіональних продажів холдингу «Гомсельмаш», Дмитро Крючков
Kurkul.comЗаступник директора департаменту регіональних продажів холдингу «Гомсельмаш», Дмитро Крючков

Під час виставки білоруських виробників «Made in Belarus. Київ» холдинг «Гомсельмаш» представив українському користувачу зернозбиральний комбайн Палессе GS16. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Модель Палессе GS16 має високопродуктивну систему очистки, двобарабаннну систему обмолота, двохроторний соломосепаратор та двигун Mercedes потужністю 530 к.с.

«На сьогоднішній день в Україні найбільшою популярністю, поки що, користується модель Палессе GS12А1, яка може використовуватись як дрібними, так і великими фермерствами», — повідомляє заступник директора департаменту регіональних продажів холдингу «Гомсельмаш» Дмитро Крючков.

Загалом, за минулий рік продано 97 одиниць техніки, а в 2018 р. вже законтрактовано продаж 50 одиниць техніки. З загального об’єму портфелю продажів 23 % всієї долі ринку самохідних зернозбиральних комбайнів займає саме продукція «Гомсельмаш».

В Україні зареєстровано 12 дилерів, через яких офіційно проходять всі поставки техніки та здійснюється сервісний супровід техніки.

«Одна з головних умов технічного супроводу сільгоспмашин — її придбання у офіційного дилера. Лише за умови виконання повного ланцюга заявка–дилер–завод–дилер–продаж ми беремо на себе відповідальність за двохрічне гарантійне безоплатне обслуговування техніки та подальший її супровід на комерційній основі», — резюмував заступник директора департаменту регіональних продажів холдингу.

Виконано за допомогою Disqus