Цеппелін Україна продемонструвала канадській посівний комплекс Bourgault

23 квітня 2018 77 0
Робота посівного комплексу Bourgault
Прес-служба Цеппелін-УкраїнаРобота посівного комплексу Bourgault

Компанія «Цеппелін Україна» на полях агрохолдингу Harveast у м. Мангуш, що на Донеччині, провела демонстраційний показ канадського посівного комплексу Bourgault. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Модель посівного комплексу Bourgault 3720 з бункером 6350 має ширину 12,2 м. Об’єм бункера — понад 12 тис. л. Він містить три секції, кожну з яких можна наповнювати одночасно як насінням, так і добривами.

Виробники запевняють, що цей комплекс — винятковий. Він має однодисковий сошник, який розташований так, що дозволяє копіювати поверхню поля навіть тоді, коли воно належно не підготовлене.

«Сошник перебуває під позитивним кутом атаки: 10° по вертикалі і 5° по горизонталі. Наші конструктори визначили, що такий кут є найбільш оптимальним. А це дає можливість ефективно прорізати ґрунт за будь-яких умов і навіть за великої кількості пожнивних решток», — наголосив офіційний представник компанії Bourgault в Україні Олег Дідовець.

Також він повідомив, що комплекс можна доповнити трьома висівними апаратами шнекового типу і встановити додаткову опцію MRB, з якою, крім насіння, ще можна вносити два типи добрив: стартові разом із насінням та основні у міжряддя.

У таких сівалок — різна ширина захвату: 9, 12, 15, 17, 21 метра. Також їх можна загрегатувати з бункерами різного об’єму: від 10 до 40 тис. л. Представники компанії «Цеппелін Україна» переконані, що посівний комплекс Bourgault стане надійним помічником у роботі аграріїв. Bourgault продемонстрував продуктивність від 150 га на день.

«У підприємстві користуються анкерними посівними комплексами Bourgault 8810. У роботі — надійний помічник. І аграрії про це знають, як ніхто інший. Та ця техніка — справжній прорив. Конструкція, яку вони побачили під час демонстрації, дозволить їм вийти на новий рівень і значно збільшити врожайність, зокрема, гороху, ріпаку та зернових культур», — поділився головний агроном «Ілліч-Агро Донбас» Євген Казєєв.

Техніка може працювати за трьома основними технологіями обробітку ґрунту: основною, мінімальною та нульовою, за картами полів і вносити диференційовано добрива і насіння. Крім того є опція відключення секції у місцях пересіву, тим самим, збільшуючи ефективність використання посівного матеріалу та добрив. Такий підхід до роботи може заощадити виробництву близько $20 тис. щосезону для підприємства у 3 тис. га лише за рахунок економії посівного матеріалу та добрив.

Виконано за допомогою Disqus