Цеппелін Україна провела пивний фестиваль з демонстрацією сільгосптехніки

5 жовтня 2018 107 0
Цеппелін Україна провела пивний фестиваль з демонстрацією сільгосптехніки
zeppelin.ua

Компанія «Цеппелін Україна» провела пивний фестиваль ZeppelinFest, зібравши в одному місці клієнтів і партнерів з аграрної, будівельної та гірничої галузей. Під час заходу гості та учасники фестивалю, окрім дегустації традиційних страв на напоїв, а також перегляду мотошоу з виступами каскадерів, мали змогу оглянути виставку сільськогосподарської та іншої техніки. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на zeppelin.ua.

Трактори Fendt 1000 Vario, Fendt 724 Vario, Valtra T-серії, а також спецтехніка SEM стали частиною експозиції ZeppelinFest. Гості заходу мали змогу дізнатися про нові продукти компанії. Адже для кожної галузі були представлені нові системи або сервіси, і представники компанії «Цеппелін Україна» докладно розповідали, як і навіщо потрібно застосовувати інновації.

Трактор Fendt 1000 Vario — призначений для основного та поверхневого обробітку ґрунту, посіву, посадки та догляду за сільгоспкультурами, внесення мінеральних та органічних добрив, прибирання та транспортування сільгоспкультур, а також прибирання снігу.

Колісні трактори Fendt 700 Vario мають потужність від 145 до 250 к.с., робочу швидкість 50 км/год, литу напівраму кузова, пневматичну систему гальмування, швидкий доступ в моторний відсік, електронну систему контролю за витратою палива, комфортабельну кабіну та потужне освітлення.

Всі моделі тракторів Valtra T-серії мають двигуни AGCO Power з системою SCR Stage IV, п’ятиступеневу коробку передач Powershift з чотирма основними діапазонами та двома діапазонами знижених передач, унікальну систему управління заднім ходом TwinTrac, підвіску переднього моста Aires, інноваційне підлокіття Valtra SmartTouch та загалом низькі експлуатаційні витрати.

Спецтехніка SEM виробництва Китай представлена фронтальними навантажувачами та автогрейдерами за привабливими цінами. Техніку SEM виробляють на найбільшому заводі Китаю, що є власністю Caterpillar, згідно з усіма стандартами Cat, вся техніка проходить суворі сертифікаційні випробування щодо якості та безпеки, а також кваліфіковане сервісне обслуговування від офіційного дистриб'ютора «Цеппелін Україна».

Виконано за допомогою Disqus