Італійський виробник с/г техніки презентував агрегат для посіву на каменистому ґрунті

17 травня 2018 123 0
Агрегат Rota-seeder від Maschio Gaspardo
profi.co.ukАгрегат Rota-seeder від Maschio Gaspardo

Компанія Maschio Gaspardo презентувала агрегат Rota-seeder для однопрохідного посіву, в якому поєднані ротаційний культиватор Maschio та пневматична сівалка Opico. Агрегат підходить для роботи на випалених пасовищах або по пожнивним решткам, коли земля занадто кам’яниста чи малопридатна для оранки. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Ротаційні культиватори доступні з робочою шириною від 2,1 м до 3,1 м, вимоги по потужності складають від 60 к.с. до 250 к.с. Окрім стандартних лез, рекомендується також дві альтернативні опції — ротор Cobra з великою кількістю вертикальних лез для дуже сухих умов, а для кам’янистих ґрунтів — ротор Condor з агресивними сталевими зубцями, розташованими широко в шаховому порядку.

В Opico стверджують, що їхня електронна пневмосівалка з радарним датчиком швидкості забезпечує точне розміщення насіння. Сівалка також має просте електронне калібрування, змінні норми висіву, взаємозамінні ролики, що дозволяє більш точно висівати маленьке насіння, а також опцію суцільного або стрічкового посіву. Задній коток сприяє більшому контакту насіння з ґрунтом та розбиває грудки, готуючи ґрунт до коткування.

Крім того, що ця машина використовується для вирощування нової трави на пропалених пасовищах і по пожнивним решткам, також вона призначена для вирощування проміжних культур та газонної трави. Разом з тим її можна використовувати для посіву проміжних культур по пожнивних рештках кукурудзи для уникнення вимивання.

Rota-seeder, створений з ротаційного культиватора Maschio SC280 шириною 2,8 м, оснащений лезами Condor, котком та електронною пневматичною сівалкою Opico, коштує £24,388. 

Виконано за допомогою Disqus