Аграрії Львівщини отримали 5 млрд грн від реалізації продукції

16 вересня 2015 75 0
Аграрії Львівщини отримали 5 млрд грн від реалізації продукції
Кurkul.comАграрії Львівщини отримали 5 млрд грн від реалізації продукції

Аграріями Львівщини, за січень-серпень, вироблено сільськогосподарської продукції на суму 4,7 млрд грн, що складає 100,9% до попереднього року. Про це повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз, пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Зростання досягнуто за рахунок збільшення обсягів виробництва продукції рослинництва на 6% до аналогічного періоду минулого року. Збільшення обсягів виробництва відбулось як у сільськогосподарських підприємствах на 8,8%, так і у господарствах населення на 3,2%», — сказала посадовець.

За її словами, надалі проблемною залишається галузь тваринництва – обсяги виробництва зменшились у порівняні з минулим роком на 3,7%.

Також додається, що впродовж останніх років сільське господарство Львівщини забезпечує позитивну динаміку виробництва сільськогосподарської продукції.

«Інтенсивне ведення сільськогосподарського виробництва, впровадження інноваційних технологій дозволяє нарощувати обсяги валового виробництва і у 2015 р.», — пише сайт.

Виконано за допомогою Disqus