Зустрічайте перший випуск проекту We Make Food

20 червня 2018 103 0
Зустрічайте перший випуск проекту We Make Food
Latifundist.com

В рамках першого випуску спільного проекту Latifundist.com і ПУМБ We Make Food ми розповімо про м'ясокомбінат «ФІРМА ГАРМАШ».

Власник підприємства Віктор Гарбуз в 1997 р. викупив будівлю колишнього складу в селі Олександрівка Одеської області, де і почалося будівництво м'ясокомбінату. З тих пір господарство почало активно розширюватися і поступово викупила 70 соток землі. Перша виробнича лінія була здана в експлуатацію 6 грудня 2000 р.

На «ФІРМІ ГАРМАШ» виробляють м'ясні вироби вищого, першого і другого сорту. Рецепти для своєї продукції на фірмі розробляють самостійно. Тут є своя документація по вареній і напівкопченій групі. Всі розроблені технічні умови і рецептура узгоджуються з Держпродспоживслужбою і обов'язково реєструються в Держстандарті.

За тиждень «ФІРМА ГАРМАШ» переробляє 10-15 т яловичини, близько 15 т свинини і 2,5-3 т курятини. Виробництво більше орієнтоване на яловичо- та свиномісткі продукти.

«Ми не плануємо займатися тваринництвом. Ми — переробники. Тому в наших планах — удосконалюватися в розпочатій справі», — сказав заступник генерального директора комбінату« ФІРМА ГАРМАШ» Андрій Куликов.

Більш докладно про «ФІРМУ ГАРМАШ» читайте прямо зараз.

Нагадаємо, що проект We Make Food створений спільно з «Першим українським міжнародним банком» (ПУМБ). Проект має на меті: показати, що розвиток переробки — це майбутня стабільність аграрної галузі.

Виконано за допомогою Disqus